Machinepark

Onze royale werkplaats beslaat 516 m2 en is ingericht met een uitgebreid machinepark. Wij zijn hierdoor in staat een groot aantal verschillende uitvoering realiseren in eigen beheer.

Ons machinepark is op te delen in de volgende categorieŽn:

Plaatwerk

Zoekt u een betrouwbare partner voor het bewerken van platen en plaatmateriaal? Zoek dan niet verder, Pustjens metaalbewerking biedt u de oplossing. Ons uitgebreid machinepark en vakmanschap stellen ons in staat om de meest uiteenlopende opdrachten uit te voeren of u nu kiest voor staal, roestvast staal of aluminium. Elke opdracht wordt door onze ervaren medewerkers creatief, inventief en met betrokkenheid benaderd.
Lees meer >

Constructiewerk

Onze constructiewerkzaamheden zijn uiteenlopend van het bouwen en afwerken van onder andere trapleuningen, transportframes, machinebordessen en bruggen. Wij beschikken over alle benodigde apparaten om te buigen, walsen, snijden, boren, knippen, ponsen, lassen, togen en persen.
Lees meer >

Lassen

Wij beheersen de volgende las-disciplines: MIG/MAG-lassen, TIG-lassen & MMA-lassen
Lees meer >

Overig

Ook zijn we zelfsupporting qua stroom/energie en zijn onze medewerkers goed uitgerust met alle benodigde materialen voor montagewerkzaamheden. Zo zijn wij in staat om ieder probleem op vijwel iedere locatie te bewerkstelligen.
Lees meer >